Friday, April 1, 2016

Meie Talu geograafilised, looduslikud ja muud toredad mõisted

Bermuuda Kolmnurk - See koht diivanil, kus paremal käel nurub pai Maila, vasakul nurub pai Reinu ning otse ees imearmas Petsu. Ja sina ei tea, kellele pai teha ja millal, sest 2 kätt on ilmselgelt liiga vähe... Ja nii sa upudki sinna karvasesse armastusse, mis aina rohkem külje alla poeb. Tõeline Bermuuda kolmnurk, mis sind endasse tõmbab.

Üleujutus - hetk, kus ühe väikese soojaveetoru lõhkemine põhjustab nii suure niiskussisalduse vannitoas, et tarvis on teha kapitaalne vannitoaremont.

Orkaan - 2 nädalane vannitoa kiirremont, mis kestab üle kuu aja ning laieneb kööki, lõppedes köögipõranda soojustamisega vundamendi alt. Lisanähtusena kaasneb kipsplaatide lai levik elamispinnal, ehitustolm ning eluks vajalike asjade anarhiline paigutus.

Fekaalreostus - Olukord, kus su saunas elab emakoer oma 4 kutsikaga, kes on pissinud igale poole ja peale pikka koristamist sa ei saa aru, millise nurga tagant see pissilõhn tuleb. Lisaboonusena pissib kutsikas esimesel võimalusel uuele maha pandud ajalehele.


Fekaalreostus nr 2 - Talvetingimustes peetav kanala mõned päevad peale koristamist. Boonusena lisandub reostuse eemaldamisele kukepoks.

Metsloomade rünnak - Hetk, kus kõndides kutsikas jala külge kinni jääb. Hammastega. Lõbu pärast. VÕI hetk kus silitatav kiisu näeb su käe asemel liikuvaid vorstijuppe. VÕI vabalt õues jalutav kukk, kellele sa liiga lähedale satud.

Viited agraarühiskonnale - karjakasvatus (kanad) ja oma sõnniku tootmine viljakasvatuse tarbeks (koerad, kanad), viljapõld (tomat, kurk, maasikas, hernes, sibul, redis jne)

Arheoloogiline mälestuspaik - vannitoa kaevetöödel väljatulnud arheoloogilised leiud ja nende geniaalne säilitamine vundamendi vahel.

Lumetormi kätte jäämine - hetk kus vannitoa remondi tõttu ei ole sisetingimustes wc-d ning lumetuisu ajal peab kasutama hõreda disainiga välipeldikut. Esmalt pühid poti lumest puhtaks ja siis loodad, et ei jäätu sinna külge kinni. Võib kaasneda põiepõletik, kuid ei pruugi!

Abstraktne kunst - eelmise omaniku ehitusvõtted. Vaatad ja imestad. Imestad ja vaatad. Aga lõpuks ei saa ikkagi mitte midagi aru.

Loov lähenemine - Viis, kuidas eelmine majaomanik on paigaldanud vee ja küttesüsteemid

Kuristik - vannitoa vundamendi müür, mida ei eksisteeri.

Süvend - auk seinas, kipsi taga, kus tuul vuhiseb.
.
Tiheasustus -  4 kutsikat + emakoer saunamajas.

2 comments:

  1. Nii vahva lugemine, loodan, et blogimine ikka edukalt edasi kulgeb :) Tere tulemast maale!

    ReplyDelete