Tuesday, March 16, 2021

RÄNNAKU MEETOD - RÄNNAK ENDA OLEMUSSE



Rännaku meetod on viis, mis aitab sul ühendust saada oma emotsioonidega ja alateadvuses olevate mälestustega, mis on edasises elus mõjutanud sinu käitumist ja reageerimist. Ehk uskumusi elus kui ka piiranguid ja hirme asjade tegemisel. Rännak aitab inimesel programmeerida ümber vajalikud rakumälestused ning selle ümber programmeerimise abil muuta ära enda suhtumine elusse ja lahendada mitmeid erinevaid psühholoogilisi probleeme, mis meid elus saatnud on. 

Rännak ei ole kliinilise diagnoosiga haiguste ravi vaid emotsionaalsete sümptomite algpõhjuse teadasaamine ja lahendamine. Ehk siis näiteks hirmu algpõhjuse avastamine ja ümberpööramine, ärevuse, leebema sundkäitumise, depresiivse käitumise, enesevihkamise algpõhjuse leidmine ja muutmine. Samuti on rännak imeline viis lahendamaks esile kerkinud vihahooge, närvilisust vms millest ise nii kergelt aru ei saa. Rännak aitab leida harmoonia enda tunnete vahel ja rahu iseendas.  See ei ole ravimeetod vaid psühholoogiline enese lahtimõtestamine ja ümberprogrammeerimine. 

Samuti on rännak kasulik olukordades, kus sa ei tea, mida sa tahad või kes sa oled, kus sa ei julge teha oma unistusi teoks või rääkida julgelt välja asju. Rännak aitab sul saada aru enda kui inimese algolemusest, soovidest ja vajadustest, eemaldades sulle peale pressitud piirid ja uskumused. Samuti on ta efektiivne ka trauma läbinud või väärkoheldud inimestele psühholoogiliseks abiks kui ka näiteks enese süüdistamise, piinamise kui ka muu osas.

Sessioon on juhendatud alateadvuses rändamine, kus mina justkui räägin lugu, ning sina ise lähed sinna loo sisse seiklema ja kujundama seda lugu. On palju erinevaid võtteid kliendi suunamiseks ja abistamiseks, et sa ise saaks jõuda oma alateadvuse sügavaimasse soppi ja tooksid esile vajalikud mälestused, mida muuta. Samuti saad taaselustada mõned mälestused ja need nn ümberkujundada. 

Kujuta ette, et sul on torn, mille otsas on probleem. Rännak tõmbab alumised klotsid alt ära ja torn kukub pikali. Seda tehes ühendatakse mälestus lahti järelreaktsioonist (edasised käitumised jne), mistõttu järelreaktsioon kaob ajaga ära.


Kui sulle tundub, et tahad rännakut proovida, siis õpingute ajal on see soodushinnaga ning seda saab edukalt läbi viia ka online vahendusel.😊

Kui sulle tundub, et tahaksid toetada minu ettevõtmist, siis saad mulle hoogu anda ka hooandjas, et saaksin luua endale imelise juuksuri- ja rännakubussi: 

https://www.hooandja.ee/projekt/juuksuri-ja-rannakubuss#tab-1-tab


Rändamiseni!

Sinu Ülle-Lea❤️🙏❤️

No comments:

Post a Comment